vikt

Förändring sen förra fredagen: - 1kg

Fattar ni? Ett helt jävla kilo! Nu väger jag 60,4 igen. Åh så skönt att se 60 igen, det va ett tag sen :)
Och jag som trodde att jag skulle gått upp i vikt, och så plus att jag minskat i cm:arna runt magen också, fan vad bra jag är!

nya mått

Längd: 165 cmg
Mått: Midja (smalaste ställe mitt på magen) = 73 cm (-6cm)
        Midja (över naveln) = 86 cm (-2cm)
        Midja (precis under brösten) = 76 cm (-3cm)
        Bröst = 86 cm (-4cm) 
        Höfter = 94 cm (-6cm)
        Rumpa = 96 cm (-4cm)
        Lår = 55 cm (-1cm) 
        Armar (överarmar) = 26 cm (+1cm)

Åh, frustrerande..jag är överlycklig över att min midja har minskat med hela 6 cm men varför har inte magen längre ner minskat mer än sådär? Och sluta försvinna älskade bröst, höfter och rumpa! Ni är små som ni är..Bah, jävla kropp!

Viktuppdatering kommer lite senare när jag vart på gymmet och väg mig! :)

28 april

Nyss hemkommen från gymmet, var en motsträvig träning idag, var inte så kul som det brukar vara. Körde i alla fall crosstrainer, mage och ben så hann med lite på en timme :)

Igår körde jag ett långt pass, då var det roligt! Min kropp var dessvärre typ död hela träningen, tog emot hela tiden, undrar varför? Igår körde jag iaf 40 min crosstrainer, armar, mage och sen intervallöpning 20 min! Åh, kände mig så duktig, har varit lite lat på sista tiden och bara kört crosstrainern, men igår kom jag upp på löpbandet iallafall :)

Ja, just det, imorgon har det gått två veckor sen senaste mätningen så då är det dags för det igen. Så imorgon, både vägning och mått ska tas, tjoho! Får se om något hänt, känns faktiskt inte som det - kanske att det till och med gått åt andra hållet? Jaja, det får vi se imorgon :)

Nu, ut i solskenet med näsan i böckerna!

Förebilder

Jag har funderat lite på det där med förebilder, som de kändisar som har de perfekta kropparna och som we could die for. Själv har jag alltid haft Jessica Alba som förebild, alltid tyckt att hon är sjukt snygg och alltid tänkt att hon inte är som de där kändisarna som bara är skinn och ben (typ Nicole Richie) utan att hon ser sund ut.


Och jag menar, vem vill inte se ut sådär?

Men så började jag titta på lite mer bilder och hittade den här:

Och jag kände när jag såg bilden att, nej sådär vill jag inte se ut! Det är inte det att hon har det hängigt eller nåt nånstans (för, come on, ser ni något fett någonstans eller?) utan det är nog faktiskt just grejen att hon inte har något fett. Hon är liksom för smal. Var är formerna? Jag vet ju självklart att jag aldrig kommer se ut sådär, dels för att jag aldrig skulle ha självkontrollen att träna bort allt fett, men också för att jag helt enkelt inte vill se ut sådär.

Då tycker jag att Kim Kardashian är sjukt mycket snyggare


Vad tycker ni?


från toppen till botten

Häromdagen skrev jag ju om hur snygg jag kände mig, att jag var så smal, osv..Igår gjorde jag det hemska misstaget att gå in i ett provrum. Ouch. Man är ju aldrig så ful som man är i ett provrum, suck.
Eftersom jag har en så kallad äppelformad kropp, med smala lår och stor mage har jag alltid problem med att hitta byxor som passar, och igår var inget undantag. Skulle köpa ett par shorts men alla jag provade satt antingen perfekt i rumpan och vid låren men gick då inte att stänga, eller så var de stora i rumpan och låren men gick att stänga. Kändes inte kul alls.
Som tur var hittade jag ett par på Gina Tricot, och då valde jag mellan en 36 och en 38, båda gick att stänga i midjan men 36 var! lite tajta (samtidigt som de var snyggare i rumpan). Valde till slut 38:an, för kände att jag inte ville gå omkring och dra in magen jämt, haha. Har byxorna på mig nu, och de känns faktiskt helt okej!


sötsugen

På grund av den där cheesecakebiten igår är jag tillbaka i mitt sötsug igen, och jag är så sjukt sugen på något sött nu! Eller sött och sött, något mumsigt att tugga på medan jag pluggar, och frukten i kylskåpet känns inte alls gott just nu..
Men jag ska inte falla för frestelsen, jag ska ta mig igenom det här, kanske genom att åka och träna? Träna brukar faktiskt ta bort mitt sötsug totalt. Kämpa kämpa!

24 april

Åh, idag har varit en sån bra dag! Jag har känt mig så snygg i shorts och linne, brun, smal och snygg. Jag kom nyss hem från gymmet (ja, jag vet, klockan är tolv, men jag bara älskar att vara själv på gymmet - det är bara jag och min musik som finns) och jag kände mig så snygg där! Hade mina träningsbyxor som formar lite extra snyggt, väldigt bra köp det där ;), och en vanlig stor tröja över sportbhn. Jag stod och kollade mig själv i spegeln och drog åt tröjan tajt runt kroppen - och det syns faktiskt att lite har försvunnit från magen! oh, yes, känns bra :)
sen att jag inte kunde stå emot igår och drack ett glas vin och en cider, och åt lite cheesecake idag, vad gör väl det när jag känner såhär?

Och nu har jag ju självklart en sån där energikick som jag alltid får efter jag tränar så nu, klockan tolv, ska jag sätta mig och plugga lite. Duktig känner jag mig!

23 april

hann inte skriva mer går, men skillnaden från förra veckan är: +/- 0
inget som hänt men bättre än att gå upp, right? glömde skriva förra veckan, men när jag kom till gymmet så vägde jag inte 60 utan 61,4 så det är vad jag vägde igår också :) så jävla skönt att det faktiskt händer något, kanske inte mycket men lite iaf :)

igår gymmade jag en kort stund, 10 minuters uppvärmning på crosstrainern och sen körde jag tre olika benövningnar.
idag är det påskafton så kommer bli mycket god mat, men ska sticka och träna snart så jag kan äta lite mer än vanligt, haha :)

glad påsk!


22 april

idag är det långfredag, och jag har gjort fredagar till dagen jag väger mig så ska åka till gymmet och göra det snart :) spännande, får vi se om jag gått ner något i veckan, tveksamt, men jag är ju inte riktigt ute efter vikt utan att cm:arna ska minska.

klockan är nu tjugo över 10 och jag sitter och kollar på biggest loser samtidigt som jag äter mandariner, mums! jag blir alltid så peppad av biggest loser, jag tänker att sådär tjock vill jag aldrig bli, nu kör jag! kan dom, kan jag!

hungrig

åt kvällsmat alldeles för tidigt så är nu sjukt hungrig. känns bra när klockan är tio över nio på kvällen och jag inte tränat idag..suck, äta sig mätt på en riskaka?

Före-bilder

Här kommer äntligen lite förebilder!

2011-03-05
2011-03-05

2011-03-05


upptagen helg

Ja, denna helg har varit fullsmockad. det har hänt saker hela tiden och det har blivit lite alkohol i helgen (som jag sa att jag skulle hålla mig ifrån, men var en sån händelse att det var svårt att motstå) men har faktiskt lyckats äta hyffsat bra mat.
Nu är det en ny vecka med nya tag, hoppas på att ha mer tid till träning och blogg, dock ser det mörkt ut.

Precis haft ett möte som gjorde mig lite upprörd, jag jobbar arslet av mig med ett projekt (jobbar så mycket att jag typ inte har tid för något annat) men så glömmer jag en liten detalj och får ta skit för det. Jag blir så trött.

nya mått

ursäkta att jag uppdaterar så himla dåligt, men har så sjukt mycket i skolan så inte hunnit med något annat känns det som. Jag har, trots mycket att göra, lyckats hålla mig till hyffsat bra mat och mycket frukt, lite stolt faktiskt!

Då det har gått mer än en månad ska jag uppdatera mina mått, och kommer köra minus från originalmåtten (alltså de som jag lade ut först, inte de som jag skrivit senare).

Längd: 165 cm
Vikt: 62 kg (-1kg)
Mått: Midja (smalaste ställe mitt på magen) = 75 cm (-4cm)
        Midja (över naveln) = 87 cm (-1cm)
        Midja (precis under brösten) = 76 cm (-3cm)
        Bröst = 88 cm (-2cm)
        Höfter = 94 cm (-5 cm)
        Rumpa = 96.5 cm (-3.5 cm)
        Lår = 55 cm (-1cm)
        Armar (överarmar) = 27 cm (+2cm)

Ja..de ställen jag vill ska minska har inte minskat mycket, medan mina bröst, höfter och rumpa har minskat ganska mycket. Jag har inte använt muskelmaskinen på ett tag, så ska nog börja göra det igen, och se om något händer :)

Nu blir det gymmet!


Nu kör vi igen!

Jag har varit i en svacka där det har varit alltför mycket att göra, och träningen och främst maten har fått tagit stryk. Det har varit alltför många vita ostfrallor inne på pressbyrån och alltför många kakor "bara en kaka så jag håller mig igång". Jag vet ju att det inte funkar, jag vet ju att jag mår mycket bättre utan de där kakorna och vita ostfrallorna. I början av bloggen skrev jag att jag inte ska gå på dieter, och det tänker jag inte heller, men jag tänker äta nyttigt - av den enkla anledningen att jag mår så mycket bättre då!

De senaste helgerna har jag druckit och ätit god mat, men nu i helgen fick jag en vändpunkt. Som jag nämn innan fick jag magsår för cirka ett år sedan, men har som tur var inte kännt av det det senaste året. Ja, nu på senare tid har jag ätit dåligt, tränat mycket, stressat mycket och druckit alkohol, vilket är det sämsta jag kan göra!

I helgen fick jag iaf en mindre trevlig upplevelse. Vi hade finfest, med middag och allt, och jag drack två cider till maten. Efter maten drack jag även två cider men då hände nåt. Jag fick sjukt ont i magen och satt bara på toaletten och kved, och var tvungen att ringa efter skjuts och åka hem och sova.

Så nu har jag bestämt mig, minst en månad utan alkohol och inga mer ostfrallor och annat skit. Nu ska jag ladda upp med frukt, frukt och mera frukt, så jag äter det när jag är hungrig, och inte dåliga mackor.
Hoppas ni hänger med, för nu känner jag mig grymt taggad!

frånvarande

Jag har haft uppehåll från bloggen ett tag nu, och orsaken är att det varit så himla mycket som hänt och som jag måste göra så bloggen har varit det jag prioriterat bort.. Det är fortfarande massor att göra i skolan men det har lugnat ner sig lite iaf (känner fortfarande av lite magkatarr då och då och ber att inte magsåret ska komma tillbaka).

Fastän det varit sjukt mycket som hänt har jag faktiskt lyckats hålla igång träningen lite, jag har skaffat appen "ShapeUp" som Anna tipsade om i sin blogg (www.villblismal.blogg.se) och den är faktiskt riktigt bra! Jag skriver in vad jag ätit och hur mycket jag rört på mig och så räknar den ut hur många kalorier som förbrännts :)

Just nu sitter jag i skolan och skriver lite på en uppsats som ska vara inne om några veckor, och tyvärr köpte jag färdigmat på ica (nejnejnej) för att det var så enkelt..jag får hårdträna ikväll för att få bort det här igen.

Hoppas det går bra för er, lämna gärna en kommentar om hur det går! :)

Kram!

RSS 2.0