fredag

Idag är det fredag, vilket betyder vägdag..Fasar lite, jag har ju ätit jättemycket fikabröd i veckan, plus massa bröd och sånt, så är jättesvullen. Tror nog att det kommer visa sig på vågen, usch!

Men nu är det midsommar, ska bli så himla kul! Jag har ordnat en liten fest för ungefär 10 kompisar, fixat lekar och mat och sånt, roligt! :) Kommer bli alkohol och fika även ikväll, men det struntar jag i - för det är midsommar och då är det okej :)

fikafikafika

Jag skrev ju sist att jag, nu när jag börjar jobba, skulle ta tag i träningen och äta bättre. Jo tjena, har inte gått superbra om jag säger så.. När jag kommer hem från jobbet är jag så sjukt trött så jag orkar inte göra någon bra träning, utan kör bara på lite halvt och inte alls fullt ut. Sen äter vi så himla mycket fika på jobbet också då jag jobbar i ett café, så jag kommer vara omgiven av fikabröd och sånt annat gott hela dagarna - ganska jobbigt!
Nu har jag iaf vilat upp mig lite efter jobbet som slutade fyra, så ska iväg en stund till gymmet, hoppas jag blir pepp när jag kommer dit :)

uppehåll

Åh, har varit så himla otaggad på träning, blogg och allt därtill på sista tiden. För några veckor sen kände jag mig så snygg, som att jag var snart var framme vid mitt mål - tänkte till och med ta bilder för att visa hur det såg ut på vägen. Men, så blev det alldeles för mycket kalas med onyttigheter och alkohol, vilket direkt visade sig på min kropp. Har nu denna vecka börjat ta tag i saker och ting igen, och vägde mig idag också och fick faktiskt en liten chock, en positiv sådan! :)

Förändring sen förrförrförra fredagen: -0,4 kg !!
Helt otroligt, jag som trodde jag skulle gått upp då jag inte alls skött mig den senaste tiden, och så har jag ändå gått ner 4 hg. Nu väger jag alltså 59,6 vilket är sjukt nära min drömvikt. Konstigt nog känner jag mig tjockare nu, och inte alls nöjd (kanske inte så konstigt, när är man nöjd liksom?)

Får se hur det ser ut nästa vecka, om något lika otroligt har hänt då eller om vikten kommer gå upp.

Ha det bra! :) Och tack för att ni hänger i och läser, även när jag inte är så aktiv. :)


fredag

Har återigen blivit lite uppehåll med bloggen, men har inte alls kännt för att blogga, inte vetat vad jag ska skriva och så..
Idag är det fredag, men hade inte tillfälle att väga mig imorse och kommer inte kunna göra det imorgon eller på söndag heller då jag åker bort imorgon bitti så blir ingen vägning denna vecka. Känns nästan lite skönt för har inte varit superbra med träningen i veckan, plus att både lördag och söndag var ätardagar med kakor och tårta..suck. Inte bra.
Hoppas på att nästa vecka blir bättre iaf :)


RSS 2.0